Welkom bij Driessen Woningmakelaars

Betrokken, deskundig en eigentijds

Ons werk gaat niet over vierkante meters. Ons werk gaat over het helpen van mensen in hun keuzes. En, draait, vooral, om de waarde van persoonlijke aandacht. Dat bewoog André Driessen om te beginnen als startend ondernemer met een grote droom: de meest persoonlijke makelaar van Apeldoorn en omstreken worden. André deed niet alleen commerciële ervaring op binnen een toonaangevend makelaarsnetwerk, hij leerde ook de regio van binnen en van buiten kennen. Vanuit zijn passie om zelf actief mensen te helpen bij de verkoop van hun huis, begon André 1 januari 2010 voor zichzelf, met als ambitie om de makelaar te zijn aan wie hij zijn eigen woning zou toevertrouwen: betrokken, deskundig en eigentijds. 

Specialist in Apeldoorn en omstreken

In de afgelopen jaren groeiden we uit tot specialist in de regio. We zijn geprikkeld om een makelaarskantoor te zijn waar alles draait om persoonlijke aandacht. We staan met beide voeten op de grond. We weten waar we sterk in zijn: de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Dat is wat we doen én elke dag beter willen doen. We kennen de omgeving en weten wat de woningmarkt in Apeldoorn en omstreken doet. Daardoor kunnen we uitstekend met onze klanten meedenken. En kunnen we anticiperen op specifieke wensen.

Persoonlijke aandacht, verrassende ideeën
In onze werkwijze zijn we eigentijds. Onze klanten staan altijd voorop. U vertrouwt ons toe met uw grootste bezit, daarom geven wij u al onze aandacht. We ontzorgen u met onze deskundigheid. Dat betekent dat we altijd bereikbaar zijn, ook buiten kantoortijden om. We zijn betrokken en zitten bovenop het verkoopproces: van taxatie tot en met presentatie, van onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Ook de laatste meters tellen. We ondersteunen u waar u dat van ons verwacht, we verrassen u waar we kunnen. Wij kijken verder, waardoor we meer zien. We hebben een frisse blik op ons vak en weten onze ideeën te vertalen naar helder resultaat: de aan- of verkoop van uw huis.  

Kijk vooruit

Met het eerste lustrum achter de rug kijken we vooruit. We blijven hard werken om het meest klantgerichte makelaarskantoor in de regio te zijn: betrokken, deskundig en eigentijds. Een kantoor waar het bovendien plezierig is om voor en mee te werken. We willen klein genoeg blijven om dichtbij te zijn, we willen groeien om al uw mogelijke vragen te kunnen beantwoorden. Altijd nieuwsgierig naar uw verhaal. Altijd persoonlijk en ondernemend. Onze deur staat altijd open voor een vrijblijvende kennismaking.

André, Mireille, Anne-Wil en Marlise

Driessen Woningmakelaars
Persoonlijk en ondernemend