't Konink Beekbergen

Het groene dorp op de Veluwe

Beekbergen, een gezellig dorp aan de rand van de Veluwe in de Gelderse gemeente Apeldoorn. Het dorp telt ongeveer 5000 inwoners en het merendeel hiervan woont in de dorpskern. Midden door het dorp loopt de Dorpstraat, de plek waar “t Konink” wordt gevestigd en waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Tevens bent u in Beekbergen aan het goede adres voor een heerlijke avond lekker uit eten. Verder kent Beekbergen zorg(instellingen), sportverenigingen, een basisschool en een goede busverbinding. Door de zeer gunstige centrale ligging is Beekbergen een geliefd dorp. Het wordt omringd door bossen, is gelegen op zeer korte afstand van de snelwegen A1 en A50 en bevindt zich nabij de grotere steden Apeldoorn en Arnhem. Mede hierdoor is het, vooral in de zomermaanden, ook een trekpleister voor vele vakantiegangers uit binnen- en buitenland.

Beekbergen is de perfecte plek voor het starten van een fiets- of wandeltocht midden over de Veluwe. De Veluwse bossen staan bekend om haar uitgestrekte heidevelden, bossen, zand- en graslandschappen die elkaar afwisselen. In die landschappen is een enorme diversiteit aan dier- en vogelsoorten aanwezig. Naast rust, vind je op de Veluwe diverse culinaire gelegenheden en culturele hotspots zoals bijvoorbeeld het Kroller Muller Museum en Paleis Het Loo.

In de zomermaanden rijdt in Beekbergen de Oud Veluwsche Stroomtrein en wordt er in juli en augustus op donderdagavond door het hele dorp de Veluwse Avondmarkt georganiseerd, een leuk evenement voor zowel toeristen als de bewoners. Kortom een centraal gelegen dorp midden in de natuur. Een unieke plek!

Omschrijving van het complex

Zeer luxe appartementen op een zeer centrale locatie

Appartementencomplex ‘t Konink is gevestigd midden in de dorpskern van Beekbergen aan de Dorpstraat. Het complex doet zijn naam eer aan door de familie Konink die op de locatie jarenlang met veel passie een automobielbedrijf met benzinepomp heeft gerund.

Het complex bestaat uit zes appartementen verdeeld over drie woonlagen die met elkaar zijn verbonden middels een centrale entree met lift. De zes luxe appartementen variëren in grootte van 74 m² tot 94 m² en zijn uitgerust met een video intercominstallatie en buitenruimte. Bovendien worden ze opgeleverd inclusief tegelwerk en Villeroy en Boch sanitair. Daarnaast zijn de appartementen uitgerust met een warmtepomp en zonnecollectoren. Aan de achterzijde van het terrein bevindt zich voor elk appartement een eigen berging met aangrenzende carport. Naast deze zes carports zijn er nog drie vrije parkeerplekken. Het achter terrein is afgesloten en er is een afgeschermde ruimte voor afvalinzameling aanwezig.

Bekijk project op Funda