Verkoopbegeleiding

Wilt u uw woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Graag begeleiden wij u in dit proces.

Wij zullen de volgende vier stappen met u doorlopen: 

Fase 1: Voorbereiding
Allereerst worden in een kennismakingsgesprek uw wensen in kaart gebracht. Wij zullen toelichten wat u van ons kan verwachten en wat wij van u verwachten. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding van onze kant: wij staan altijd voor u klaar en u kunt voor alle vragen bij ons terecht. Daarnaast wordt uw woning uitvoerig geïnventariseerd. Wij zullen samen met u informatie over uw woning verzamelen om zo een goed beeld van de woning te creëren en dit ook goed over te kunnen brengen naar potentiele kopers. Wij zullen u adviseren over een passende vraagprijs op basis van informatie vanuit de markt en onze eigen bevindingen. 

Fase 2: Presentatie
Een goede en realistische presentatie van uw woning is van cruciaal belang voor een snelle verkoop. Ten eerste streven wij een hoge kwaliteit foto’s na. Hiervoor wordt onze huisfotograaf Frank Peters ingeschakeld. Hij kan het gevoel en de beleving van een woning als geen ander vastleggen. Hij is gespecialiseerd in hoogtefoto’s, prachtige belichte interieurshots en sfeervolle detailfoto’s. Tevens zal hij een video en 360° foto voor u verzorgen. Funda werkt namelijk met een presentatiepakket. Een presentatiepakket bestaat uit een video, 360° foto en plattegronden. Wij streven ernaar om al deze producten te koppelen aan uw woning, omdat uw woning dan beter wordt gevonden door de zoekers op Funda. 

Fase 3: Bezichtigingen
Wij zullen afspraken voor u inplannen om met geïnteresseerden uw woning te bekijken. Ruim van te voren zullen wij een bezichtigingsafspraak aan u doorgeven en na afloop nemen wij ook contact met u op. Tevens krijgt u van ons minstens vier keer per jaar de mogelijkheid om zelf geïnteresseerden rond te leiden tijdens een open huis. U kunt hier kosteloos aan deelnemen. Op moment dat een potentiële koper een bod uitbrengt op uw woning dan zullen wij namens u de onderhandelingen voeren. Zodra er overeenstemming is bereikt zorgen wij dat de koopovereenkomst wordt opgemaakt en getekend door beide partijen. 

Fase 4: Overdracht
Als uw woning is verkocht zorgen wij ervoor dat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Wij plannen met beide partijen een eindinspectie in en zullen met u meegaan naar de notaris. Mocht u na de verkoop van uw woning nog vragen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar.  

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.