Dorpstraat Beekbergen

Op een centrale locatie in de dorpskern van Beekbergen worden vijf nieuwbouwwoningen gerealiseerd met eigen parkeerplaats en berging. Het betreffen twee hoekwoningen en drie rijwoningen. De woningen hebben een woonoppervlakte van 62 m2 en variëren in perceelgrootte van circa 96 m2 tot circa 120 m2. De woningen zijn zeer energiezuinig door de aanwezigheid van 11 zonnepanelen, een zeer goede mate van isolatie en volledig HR++ beglazing. De woningen worden verwarmd middels elektrische radiatoren en warm water geschiedt middels een boiler. De woningen van het project worden opgeleverd inclusief tegelwerk en sanitair, maar exclusief keuken. Tegels zijn te bekijken op kantoor bij Driessen Woningmakelaars.
Het kleinschalige nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op het voormalige terrein van bloemist Rijksen. Op het terrein staat tevens een vrijstaande woning en een voormalige maalderij, welke onlangs volledig is gerenoveerd en getransformeerd tot een vijftal appartementen.

Beekbergen is een Veluws dorp, gelegen in de gemeente Apeldoorn. Beekbergen is centraal gelegen op korte afstand van zowel de A1 als A50. Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportgelegenheden zijn in de nabije omgeving gelegen.

Bekijk project op funda