Ons team

Leuk dat u een bezoek brengt aan onze website!
Wij zijn Driessen Woningmakelaars: een enthousiast kantoor met vier medewerkers. Ons kantoor zit gevestigd aan de Arnhemseweg in Beekbergen van waaruit wij perfect de gemeente Apeldoorn kunnen bedienen. Wij zijn onder andere actief op het gebied van aan- en verkoop in Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Ugchelen en Hoenderloo.

Het is alweer 10 jaar geleden dat André vanuit zijn eigen kantoor aan huis Driessen Woningmakelaars is gestart. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan het opbouwen van de woningportefeuille, naamsbekendheid en uiteraard een steeds verder groeiende klantenkring. Al vrij snel heeft André zijn werkplek verruild voor een kantoorpand gevestigd aan de Arnhemseweg 538 D te Beekbergen. In 2015 is Mireille op dit kantoor haar afstudeerstage bij Driessen Woningmakelaars begonnen. Zij is inmiddels ook werkzaam als makelaar en in 2018 mede-eigenaar geworden. Ter ondersteuning op kantoor zijn Anne-Wil en Marlise aanwezig.

10 jaar

Graag stellen wij ons team aan u voor:

 Anne-Wil van den Beld

Anne-Wil van den Beld

Commercieel medewerker

Anne-Wil van den Beld (1986) is 1 maart 2017 gestart bij Driessen Woningmakelaars als commercieel medewerkster. Zij is geen onbekende in de regio: geboren in Loenen en inmiddels samenwonend met haar vriend en twee kinderen in Ugchelen. Anne-Wil is na haar opleiding Communicatiemanagement aan de slag gegaan in de financiële wereld en alles wat er komt kijken bij aan- en verkoop van een woning is haar daardoor niet onbekend. Bij Driessen Woningmakelaars tref je haar aan op dinsdag, donderdag en vrijdag. Anne-Wil is spontaan, hardwerkend maar houdt zeker ook van een grapje. Naast haar werk brengt ze graag tijd door met familie en vrienden, houdt ze van vakanties en sporten, dit doet ze bij Disq Apeldoorn.

Driessen Woningmakelaars