Ons team

Leuk dat u een bezoek brengt aan onze website!
Wij zijn Driessen Woningmakelaars: een enthousiast kantoor met vier medewerkers. Ons kantoor zit gevestigd aan de Arnhemseweg in Beekbergen van waaruit wij perfect de gemeente Apeldoorn kunnen bedienen. Wij zijn onder andere actief op het gebied van aan- en verkoop in Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Ugchelen en Hoenderloo.

Het is alweer 10 jaar geleden dat André vanuit zijn eigen kantoor aan huis Driessen Woningmakelaars is gestart. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan het opbouwen van de woningportefeuille, naamsbekendheid en uiteraard een steeds verder groeiende klantenkring. Al vrij snel heeft André zijn werkplek verruild voor een kantoorpand gevestigd aan de Arnhemseweg 538 D te Beekbergen. In 2015 is Mireille op dit kantoor haar afstudeerstage bij Driessen Woningmakelaars begonnen. Zij is inmiddels ook werkzaam als makelaar en in 2018 mede-eigenaar geworden. Ter ondersteuning op kantoor zijn Anne-Wil en Marlise aanwezig.

10 jaar

Graag stellen wij ons team aan u voor:

   Kirsten Scheerder

Kirsten Scheerder

Register Makelaar Taxateur

Kirsten Scheerder (1997) is in september 2020 gestart bij Driessen Woningmakelaars als Kandidaat Makelaar. Ze is opgegroeid in Klarenbeek en is vier jaar geleden voor de studie Vastgoed en Makelaardij naar Enschede verhuisd. Nadat Kirsten haar diploma heeft behaald heeft ze Twente verruild voor Apeldoorn. Bij Driessen Woningmakelaars tref je haar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Kirsten is enthousiast, leergierig en gaat geen uitdaging uit de weg. Naast haar werk spreekt ze graag af met vriendinnen, sport ze in de sportschool en is ze van plan om ook handbal weer op te pakken.