Beschrijving

Het complex
Appartementencomplex ‘t Konink is gevestigd midden in de dorpskern van Beekbergen aan de Dorpstraat. Het complex doet zijn naam eer aan door de familie Konink die op de locatie jarenlang met veel passie een automobielbedrijf met benzinepomp heeft gerund.
Het complex bestaat uit elf appartementen verdeeld over drie woonlagen die met elkaar zijn verbonden middels een centrale entree. De bovenste woonlaag heeft een schuin dakvlak met meerdere dakkapellen. De elf appartementen variëren in grootte van 35 m² tot 53 m² en zijn uitgerust met een buitenruimte en buitenberging. Aan de achterzijde van het terrein wordt één parkeerplaats per bouwnummer gerealiseerd.

De appartementen worden opgeleverd inclusief een standaard badkamer en sanitair. Daarnaast is ’t Konink helemaal van deze tijd: het appartement is volledig “gasloos”. De appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming en daarnaast is het complex voorzien van meerdere zonnepanelen. Dit alles zorgt voor lage maandelijkse lasten.

Er wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht waar u automatisch lid van wordt. De servicekosten bedragen circa € 50,– per maand.

Bouwnummer 11
Bij binnenkomst treft u de hal met meterkast die toegang biedt tot de woonkamer, keuken en slaapkamer, de badkamer, een toilet met fonteintje en een berging. De woonkamer beschikt over een open keuken en geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur. In de berging bevindt zich de mechanische ventilatie box. 

Kenmerken:
- Ligging: 			            Tweede verdieping
- Woonoppervlakte: 		        35 m²
- Bruto inhoud:			        105 m³
- Berging:			            5 m²
- Buitenruimte:			        Balkon aan voorzijde
- Situering buitenruimte:          Zuiden
- Eigen parkeerplaats:		        Ja

Koopsom: € 217.000 v.o.n.

Brochure op aanvraag

Kenmerken