Nieuwbouw Eerbeek

Na jaren van braak te hebben gelegen, gaan op een markante locatie in Eerbeek 22 riante appartementen gerealiseerd worden welke recht doen aan deze fraaie locatie. We noemen dit mooie nieuwbouwproject Erbeke, de oude naam van het dorp Eerbeek.

De 22 appartementen van Erbeke verrijzen aan de Loenenseweg te Eerbeek. Een weg met een rijke geschiedenis waaraan nu een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd. Het plan is gelegen aan het toeristisch spoor waar gedurende het jaar gemiddeld nog geen twee ritten per dag rijden.

De appartementen voldoen aan de laatste eisen en zijn onderhoudsarm. Deze zogenaamde BENG eisen zijn vorig jaar ingegaan en dit geeft aan dat de appartementen bijna energieneutraal gebouwd moeten worden. De woningen worden gasloos gebouwd en worden verwarmd door middel van een warmtepomp. Ten gevolge van de warmtepomp wordt er gebruik gemaakt van vloerverwarming. Om te zorgen dat de servicekosten zowel nu als in de toekomst redelijk blijven, is er gekozen voor kunststof kozijnen en metselwerk gevels.

De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. Je kunt dus zelf bepalen hoe de keuken eruit komt te zien en bij wie de keuken gekocht wordt. Voor de badkamer en het toilet is net sanitair uitgekozen van het merk Villeroy en Boch (behoudens het bad) in combinatie van kranen van Grohe.

Op de begane grond van Erbeke, vlakbij de entree, de trap en de lift, bevinden zich de bergingen. Elk appartement heeft er één. Tevens worden er twee elektrische laadpalen opgenomen in de gekozen parkeeroplossing.

Eerbeek is een geweldige plek om te wonen en te leven. Het fraaie dorpje biedt ontzettend veel mogelijkheden en variatie. In mensen, winkels en voorzieningen. Eerbeek heeft alles wat je van een heerlijk thuis mag verwachten. Maar ook de groene omgeving en een tal van grote steden in de nabijheid maakt het tot een geliefde woonplek.

De verkoop van dit project start op 18 april 2023!

Driessen Woningmakelaars