Huis verkopen

Heb je plannen om je huis te verkopen? Een spannend moment! Bovendien komt daar veel bij kijken en daarom helpen wij je graag om dit proces soepel te laten verlopen

Dit proces start met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking bepalen wij de waarde van de woning en kijken samen naar de beste verkoopmethode. Zodra de woning op de markt staat gaan wij op zoek naar een nieuwe bewoner die zijn woongeluk wil starten in jouw huis!

Wij zetten ons als team in om er voor jou het meest optimale resultaat uit te halen. Daarin vinden wij persoonlijk contact, korte lijntjes en goede communicatie van groot belang.

Je huis verkopen in zes stappen

Stap 1: een goed begin is het halve werk

Wij, André en Mireille, inventariseren de woning en jouw wensen, geven advies over de waarde en vraagprijs van de woning en bepalen samen hoe we de woning in markt gaan zetten. Je hebt zelf waarschijnlijk ook veel vragen die je op dat moment aan ons kunt stellen.

verkoop

Stap 2: aandacht voor jouw woning

Jouw woning verdient het om in de spotlights te staan! Een goede presentatie is cruciaal en daarom hebben wij onze fotograaf Frank. Daarnaast geven we jouw woning aandacht via diverse websites, sociale media kanalen en via onze collega NVM makelaars.

Stap 3: bezichtigingen

Marlise en Anne-Wil plannen in overleg met jou de bezichtigingen in. De bezichtigingen worden altijd begeleid door André of Mireille en wij zorgen direct na de bezichtiging voor een terugkoppeling!

verkoop

Stap 4: onderhandeling

(Ver)kopen is emotie. Aan ons de taak om de onderhandelingen in goede banen te leiden en je hierin goed te adviseren. Wij gaan voor de hoogste opbrengst tegen de beste voorwaarden!

Stap 5: koopovereenkomst

Is er overeenstemming bereikt? Dan maken wij vervolgens de NVM koopovereenkomst op waarin wij alle gemaakte afspraken vastleggen. Wij nemen de koopovereenkomst samen door, zorgen voor de ondertekening en de verdere afhandeling.

verkoop

Stap 6: de overdracht

Er komt een moment dat je je woning moet verlaten en de sleutels worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Wij begeleiden de eindinspectie en het bezoek aan de notaris.

Bent je benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Laat je contactgegevens achter en binnen een aantal dagen weet jij hoeveel je woning oplevert.