Huis kopen met aankoopmakelaar

Heb je een leuke woning op het oog en sta je op het punt om één van de grootste aankopen in je leven te doen? 

Het kopen van een woning is een spannende aangelegenheid. Door de overspannen woningmarkt kan het ook zijn dat je al een tijd op zoek bent naar jouw droomwoning, al vaak hebt misgegrepen of voor je gevoel teveel gaat betalen voor je woning.

Wonen is emotie en wat jouw situatie ook is, wij helpen als aankoopmakelaar graag! Met onze persoonlijke adviezen en tips zorgen wij ervoor dat de zoektocht naar de perfecte woning slaagt én dat je niet te veel betaalt. Dankzij onze jarenlange ervaring op de woningmarkt van Apeldoorn en omgeving en onze specialistische vakkennis kom je niet voor verrassingen te staan.

Jouw huis aankopen in zes stappen

Stap 1 Kennismaken

Voordat wij jou kunnen helpen in de zoektocht naar een nieuw (t)huis, is het uiteraard belangrijk dat wij weten wat jouw wensen zijn. Hoe is jouw situatie? Wat vind je belangrijk? Wat zijn jouw financiële mogelijkheden? 

Stap 2 De zoektocht naar jouw droomhuis

Nu wij weten wat jij zoekt en wat jouw wensen zijn, kan de zoektocht naar een geschikte woning echt van start gaan! Mede door ons grote netwerk doen wij er als aankoopmakelaar alles aan om een geschikte woning aan te dragen.  

aankoop

Stap 3 Bezichtigen

Aankoopmakelaars André en Mireille gaan met je mee naar de woning, inspecteren de bouwkundige staat en doen onderzoek naar juridische aspecten. Na de bezichtiging delen wij graag onze bevindingen over de woning en de prijs. 

Stap 4 Aankoopmakelaar onderhandelt

De perfecte woning gevonden? Een aankoopmakelaar onderhandelt namens jou. Samen met jou bepalen wij de strategie om zo de woning aan te kopen voor de beste prijs tegen de meest gunstige voorwaarden. 

Stap 5 De koopovereenkomst

Alle afspraken worden vastgelegd in een juridisch document en wij vinden het belangrijk dat je weet wat je tekent. Allereerst controleren wij de koopovereenkomst. Staan alle gemaakte afspraken er in? Pas dan gaan wij over tot ondertekening.

Stap 6 De overdracht

Achteraf wil je natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom is een eindinspectie belangrijk. Deze voeren wij voor de overdracht van je huis samen met jou uit. En dan op naar het leukste moment: de overdracht bij de notaris en het in ontvangst nemen van de sleutels van je nieuwe huis! Ook na afloop staat de deur natuurlijk nog voor je open en kun je altijd bij ons terecht! 

Bent je op zoek naar jouw (droom)woning?

Laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.