Stille verkoop van exclusieve woningen

Heb je een exclusieve woning, is er weinig haast bij de verkoop of heb je liever niet dat dat jouw villa of landhuis op internet verschijnt Dan is stille verkoop wellicht een optie voor jou! Jouw woning in het hogere segment verschijnt niet op internet en er wordt geen ‘te koop’ bord geplaatst.

Maak een afspraak


Actief netwerk voor exclusief vastgoed

Belangrijk is dat jouw makelaar dan een groot en actief netwerk heeft zowel lokaal, regionaal als landelijk. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat jouw makelaar vertrouwelijk en respectvol met jouw gegevens omgaat.

Het meest exclusieve en uitzonderlijke vastgoed in Nederland vraagt bovendien om een andere manier van marktbenadering. Het is een vak apart. De ruime ervaring die wij hebben met exclusief vastgoed, ons grote netwerk en het aan ons toegekende Qualis-label heeft er mede voor gezorgd dat wij in Apeldoorn, Beekbergen en de omliggende dorpen zijn uitgegroeid tot expert op dit gebied.


Hoe werkt stille verkoop?

Wij bespreken allereerst de voors en tegens met jou en stellen in overleg een stappenplan op. Enkele opties zijn een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is of het promoten van jouw woning in beperkte mate. Bijvoorbeeld via het Glossy Qualis magazine die selectief en gericht wordt verspreid.

Door stille verkoop ontvang je alleen reacties van mensen die echt interesse hebben in jouw woning! Jouw woning wordt uitsluitend aangeboden aan actieve zoekers uit ons eigen Qualis netwerk. Kortom: een selectieve groep serieuze belangstellenden!

Nieuwsgierig geraakt? Neem contact met ons op en wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Vertrouw daarbij op ons uitgebreide netwerk!