Erbeke Eerbeek

De 22 appartementen van Erbeke verrijzen aan de Loenenseweg te Eerbeek. Een weg met een rijke geschiedenis waaraan nu een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd. We noemen dit mooie nieuwbouwproject Erbeke, de oude naam van het dorp Eerbeek, waar u straks vorstelijk kunt wonen.

Het gebouw is opgebouwd uit een begane rond met een maatschappelijke functie en bergingen met daarboven drie bouwlagen bestaande uit 22 appartementen. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en een ruim balkon en/of panorama pui gelegen op het zuiden. Aan de achterzijde bevindt zich een parkeerterrein die ontsloten wordt vanaf de Bachstraat en de Parallelweg. Het complex wordt gasloos gebouwd en verwarmd door middel van een warmtepomp.

Het plan is gelegen aan het toeristisch spoor van de Veluwse Stoomtrein welke voornamelijk gedurende de vakantieperiodes rijdt.

De appartementen voldoen aan de laatste BENG eisen. Deze zogenaamde BENG eisen zijn vorig jaar ingegaan en geven aan dat uw appartement bijna energieneutraal gebouwd moet worden.
Dit heeft tot gevolg gehad dat:

  • De gehele buitengevel nog zwaarder moet worden geïsoleerd dan voorheen;
  • De woning gasloos is en dus wordt verwarmd door middel van een warmtepomp;
  • Ten gevolge van de warmtepomp wordt er gebruik gemaakt van lage temperatuurverwarming (vloerverwarming);
  • Met de warmtepomp kan behouden verwarmen ook enkele graden gekoeld worden in de zomer;
  • Tevens worden er twee elektrische laadpalen opgenomen in de gekozen parkeeroplossing;
  • Om te zorgen dat de servicekosten zowel nu als in de toekomst redelijk blijven is er gekozen voor kunststof kozijnen en metselwerk gevels.

De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. U kunt dus zelf bepalen hoe uw keuken eruit komt te zien en bij wie u de keuken koopt.

Voor de badkamer en het toilet is het sanitair uitgekozen van het merk Villeroy en Boch (behoudens het bad) in combinatie met kranen van Grohe. Bij het tegelwerk is een stelpost vastgesteld zodat u de tegels naar eigen inzicht kunt kopen waarbij de stelpost in mindering wordt gebracht bij het aankoopbedrag.

Voor meer informatie kunt u de technische omschrijving downloaden via de projectwebsite.

Bekijk projectwebsite Bekijk project op funda