G.J. Kappertweg 2A Wesepe

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning met een slaap- en badkamer op de begane grond, weinig onderhoud en wilt u wonen in een landelijke omgeving? Dan is deze prachtige nieuwe vrijstaande woning met rieten kap wellicht iets voor u.

Op een unieke locatie in het mooie dorp Wesepe gaat deze woning gebouwd worden op een royale kavel van maar liefst circa 11.366 m²!

De woning heeft een natuurlijke uitstraling door de rieten kap en antracietkleurige gevelstenen. Daarnaast is het woonhuis energiezuinig doordat de woning volledig is geïsoleerd, v.v. zonnepanelen, gasloos en voorzien van een lucht-water warmtepomp. De woning is geschikt voor gezinnen of echtparen, is voorzien van alle comfort en wordt aangeboden in twee varianten, zodat de woning voor een brede doelgroep interessant is.

Het dorp Wesepe ligt in de gemeente Olst-Wijhe in een landelijke omgeving en kent diverse voorzieningen zoals een basisschool, bakker en een restaurant. Voor de overige voorzieningen kunt u terecht in de stad Deventer (ca. 10 kilometer afstand), het dorp Raalte en Heeten. Op circa 20 km afstand is Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug gelegen. Een prachtig natuurpark met eindeloze fiets-, mountainbike en wandelmogelijkheden, eindeloze vergezichten en diverse activiteiten voor jong en oud.

Het bouwplan ligt naast een karakteristieke boerderij uit 1924. De bestaande boerderij is een gemeentelijk monument en inmiddels geheel gerestaureerd. Het bouwplan maakt onderdeel uit van het erfinrichtingsplan van deze boerderij. Omdat bestaande schuren gesloopt zijn is het mogelijk een nieuwe woning te bouwen.

Bekijk project op funda