Brouwersweg Hoenderloo

In Hoenderloo worden binnenkort 15 nieuwe woningen gebouwd op de plek van de voormalige camping Den Brink, net buiten de kern van Hoenderloo op de hoek van de Miggelenbergweg en de Brouwersweg. Er worden 7 koopwoningen gebouwd: twee-onder-één-kapwoningen en vijf-onder-één-kapwoningen.

De acht-onder-één-kapwoningen worden gebouwd voor Woonstichting Veluwonen. Een gedeelte van het terrein zal gemeenschappelijk eigendom zijn ten behoeve van de 15 nieuwbouwwoningen.

Er worden 2 levensloopbestendige koopwoningen gebouwd, type twee-onder-één-kap-woning. Deze beschikken over een complete woonfunctie op de begane grond, inclusief slaapkamer en badkamer. Ook op de verdieping bevindt zich optioneel een badkamer en daarnaast zijn er 2 slaapkamers. Deze woningen staan op ruime percelen tussen de circa 555 m² en 918 m² en zijn geschikt als senioren- of eengezinswoningen.

Bovendien wordt een rij van 5 woningen gebouwd, te weten 3 midden- en 2 hoekwoningen, met een perceel van circa 178 m² tot 391 m². Deze vijf-onder-één-kapwoningen worden getypeerd als starters- of eengezinswoningen en hebben een tuin op het zuidoosten.

Het nieuwbouwplan is kleinschalig en ruimtelijk van opzet, met een frisse, groene en eigentijdse uitstraling. Dit past perfect bij de directe omgeving!

Bekijk projectwebsite Bekijk woningen op funda